03:17
01 augustus 2021

‘Wat in Netflix-hit Undercover gebeurt, is voor mij realiteit’: Adriaan ziet als controleur op vakantieparken regelmatig criminaliteit

‘Wat in Netflix-hit Undercover gebeurt, is voor mij realiteit’: Adriaan ziet als controleur op vakantieparken regelmatig criminaliteit

Criminelen die opereren vanuit vakantieparken: het is nét de Undercover-film die vandaag uitkomt. Voor Adriaan is het geen film, maar realiteit. Hij controleert vakantieparken en verwacht dat criminaliteit toeneemt nu je er binnenkort permanent mag wonen.

De film ‘Ferry’ volgt de Undercover-serie op. In de serie is te zien hoe Ferry Bouman leiding geeft aan een groot xtc-netwerk vanuit een chalet op een vakantiepark in Brabant. Hij woont daar samen met zijn vrouw en probeert zo onder de radar te blijven. Twee undercoveragenten willen in zijn leven te infiltreren door te verblijven in een chalet vlak naast het criminele koppel.

Lees verder via eenvandaag.avrotros.nl

Leren over een preventieve aanpak van ondermijning? Kom 9 juni naar het HCB Seminar De Veilige Gemeente 2021 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 22 juni bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 18 =