04:59
05 december 2023

Hero houdt banenmarkt; ook niet-gediplomeerde kandidaten zijn welkom

Hero houdt banenmarkt; ook niet-gediplomeerde kandidaten zijn welkom

In haar zoektocht naar voldoende personeel, houdt de Haarlemse kinderopvangorganisatie Hero kindercentra een banenmarkt en webinar om te laten zien hoe leuk werken in de kinderopvang is. Ook nieuwsgierigen die (nog) geen diploma op zak hebben, zijn van harte welkom.

Stichting Hero kindercentra is met zo’n 85 opvanglocaties een van de grootste kinderopvangorganisaties in Haarlem en Spaarndam. Maar ook daar wordt het tekort aan personeel gevoeld.

Dat vraagt om een creatieve manier van nieuwe medewerkers werven. Zo krijgen nieuwe medewerkers bij kinderopvangorgansiaties Korein direct een vast contract. Ook wordt er vaker gekozen voor speeddaten of banenmarkten. Zo ook bij Hero, die het groot aanpakt.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 9 juni naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *