07:05
20 januari 2022

Voor houders: plan van aanpak werkdruk en personeelstekort

Voor houders: plan van aanpak werkdruk en personeelstekort

Hoe kun je als houder op een verantwoorde wijze handelen in afwijkende situaties als gevolg van personeelskrapte? En hoe communiceer je daarover met ouders, medewerkers en het toezicht? Bekijk de handreiking en het format van de branchepartijen voor een plan van aanpak werkdruk en personeelstekort.

In deze tijd van personeelstekort én een coronapandemie wordt het uiterste gevraagd van medewerkers, managers en houders in de kinderopvang. Vanaf 15 december kán toezicht en handhaving meer rekening houden met specifieke omstandigheden als gevolg van personeelskrapte. Uitgangspunt blijft dat houders verantwoorde keuzes maken. Maar hoe maak je die?

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april 2022 naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 6 =