05:10
05 maart 2024

Jonge toezichthouders vinden elkaar bij Jong Vide

Jonge toezichthouders vinden elkaar bij Jong Vide

Een frisse blik, nieuwe kennis en een flinke dosis enthousiasme. Jonge medewerkers hebben toezichthouders veel te bieden. En dus is het belangrijk om het vakgebied voor hen interessant te houden. Het netwerk Jong Vide – onderdeel van beroepsvereniging Vide – organiseert daarom activiteiten voor jonge professionals binnen de sector. Doel: elkaar ontmoeten en samenwerking stimuleren.

Jong Vide-bijeenkomst bij ACM
“Het is belangrijk dat je collega’s leert kennen van je eigen generatie, mensen die hetzelfde in het leven staan”, vindt Hannah Bijlsma. Zij is schrijver en basisschoolleraar, en werkte tot voor kort als onderzoeker bij de Inspectie van het Onderwijs. Hannah is nog steeds betrokken bij de organisatie van activiteiten door Jong Vide, het netwerk van en voor jonge leden van beroepsvereniging Vide. “Via Jong Vide ontmoet je generatiegenoten die ook binnen toezicht werken. Bovendien stimuleren we zo kennisdeling.”

Lees verder via toezine.nl

Het Haags Congres Bureau maakt al tien jaar bijeenkomsten over toezicht, ondersteunt door Vide. Wij verloten 3 vrijkaarten (t.w.v. 445 per stuk) onder Jong Vide-leden voor het HCB Seminar op 7 december en 3 vrijkaarten (t.w.v. 445 per stuk) voor het HCB Seminar op 14 december! Mail de tekst ‘ik wil graag een HCB-vrijkaart’, je voorkeursdatum en je gegevens naar info@haagscongresbureau.nl en je hoort spoedig of je kunt deelnemen. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *