05:17
07 december 2022

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau: “Daar doen we het voor!”

Elwin Veldhuis, Haags Congresbureau: “Daar doen we het voor!”

Vandaag heb ik de eerste resultaten mogen ontvangen van onze online enquête naar de bevindingen en ervaringen van onze deelnemers aan de Nieuwspoort Seminarreeks ‘De Juridische Gemeente’ die wij, het Haags Congres Bureau, hebben georganiseerd in samenwerking met Binnenlands Bestuur.

Vier woensdagmiddagen achter elkaar zijn de deelnemers in Nieuwspoort in Den Haag bijgepraat over actuele wetgeving op voor de gemeente relevante terreinen; openbaarheid van bestuur, gegevensbescherming & privacy, geschilbeslechting in het sociaal domein en inkoop & aanbesteding.

Natuurlijk had ik al wel begrepen en vernomen dat de deelnemers enthousiast waren over de seminars en sprekers, maar het is geweldig om dat ook in fraaie bewoordingen terug te lezen in de evaluaties. Zo schrijft een deelnemer:

Deze cursus is naar mijn mening goed voor toekenning PE punten advocatuur. Ik hoop op een vervolg volgend jaar; 3x top: praktijkgericht, goed voor contact met collega gemeentejuristen en goed verzorgd!

Kijk, daar doen we het voor! We proberen programma’s te maken die er toe doen, die plaatsvinden op aangename locaties en plezierig zijn om naar toe te gaan en waarbij we de beste sprekers uit wetenschap, praktijk en advies voor je selecteren. Het is dan natuurlijk fantastisch als de beleving en ervaring van deelnemers daarmee overeenstemt.

Chapeau dus voor de sprekers Jan van der Grinten, Anita van den Berg, Prof. Gerrit-Jan Zwenne, Esther Schaake, Petra Heemskerk en Tim Robbe, allen goed tot zeer goed beoordeeld. En natuurlijk dank aan de deelnemers vanuit het hele land, van Venlo tot Wassenaar en van Oosterwolde tot Amsterdam.

In het najaar zullen we deze reeks actualiseren en herhalen en ook zullen we bezien over welke thema’s we verdere verdieping kunnen aanbieden.

Graag tot ziens weer op een van onze bijeenkomsten!

 

Elwin Veldhuis
programmamaker & directeur
Haags Congres bureau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.