02:14
31 januari 2023

Burgemeester sluit drugspand op bedrijventerrein De Beemd

Burgemeester sluit drugspand op bedrijventerrein De Beemd

Burgemeester Carol van Eert heeft afgelopen dinsdag 8 november opdracht gegeven voor het sluiten van een bedrijfspand aan de Florijnweg in Velp. Het bedrijfspand gaat voor drie maanden op slot. Tijdens een integrale controle op dit adres werd een grote hoeveelheid druggerelateerde middelen aangetroffen, zowel softdrugs als vermoedelijke harddrugs.

Op 8 november vond er een integrale controle plaats op het bedrijventerrein De Beemd in Velp met als doel het verder inzichtelijk maken van de activiteiten die op het bedrijventerrein plaatsvinden en het tegengaan van criminaliteit. De integrale controle werd gehouden door de gemeente Rheden in samenwerking met de politie, de douane en de Omgevingsdienst Regio Arnhem.

Lees verder op regioonline.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *