08:34
23 mei 2022

Ambitieus? Goed nieuws: ontvang 1000 euro STAP-subsidie

Ambitieus? Goed nieuws: ontvang 1000 euro STAP-subsidie

Goed nieuws voor medewerkers in de kinderopvang die willen doorgroeien, een zijstap willen maken of zich willen specialiseren. Vanaf 1 maart gaat de STAP-subsidieregeling van start. Medewerkers kunnen hiermee tot 1000 euro in zichzelf investeren!

De STAP-regeling (Stimulering Arbeidsmarkt Positie) is bedoeld voor medewerkers, ondernemers en werkzoekenden in allerlei branches die hun positie op de arbeidsmarkt willen versterken. Kandidaten kunnen jaarlijks eenmalig de STAP-subsidie aanvragen bij het UWV. De subsidie helpt je om je te ontwikkelen tijdens je loopbaan, zodat je meer kans hebt de door jou gewenste baan te vinden en te houden.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april 2022 naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang en Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.