08:53
23 mei 2022

Zuidplas krijgt voor het eerst wijk-GGD’er: Joost kijkt hoe verwarde mensen het best geholpen kunnen worden

Zuidplas krijgt voor het eerst wijk-GGD’er: Joost kijkt hoe verwarde mensen het best geholpen kunnen worden

In de gemeente Zuidplas wordt vanaf nu extra aandacht besteed aan mensen die verward gedrag vertonen. In Zuidplas is voor het eerst een wijk-GGD’er actief, die kijkt hoe verwarde mensen het best kunnen worden geholpen. Het gaat om een proef van een jaar.

De wijk-GGD’er is Joost van der Veen. Hij werkt vanuit het Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden en werkt samen met de politie en andere zorgpartners. De komst van Van Veen is mogelijk gemaakt door subsidieverlener ZonMW, die het concept al in 47 gemeenten succesvol toepaste.

Lees verder via ad.nl

Meer leren van Godfried van GestelFrank van Summeren en Robert van Brakel over een integrale persoonsgerichte aanpak? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 2 juni in Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over burgers en  veiligheid van Robert van der Noordaa, Trollrensics , Dr. Sara Stronks, Onderzoeker lectoraat Maatschappelijke Veiligheid, Saxion Hogescholen en Onderzoeker Politieacademie, Frank van Summeren, adviseur, RONT, Dr. Marc Schuilenburg, hoogleraar Digital Surveillance, Erasmus School of Law, Arnout de Vries, senior innovator, TNO en Remko van Broekhoven, filosoof? Kom naar de geheel nieuwe editie van de HCB Seminarreeks ‘Veiligheid, recht en bestuur’ vanaf 19 mei 2022 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.