02:33
12 juni 2021

Westland: Nu grote stappen bedden arbeidsmigranten

Westland: Nu grote stappen bedden arbeidsmigranten

Westland heeft nieuw beleid om huisvesting van arbeidsmigranten te creëren. Tuinders hoeven niet extra te betalen voor handhaving.

Bij de behandeling van de woonvisie tot 2030 woensdagavond 8 juli in de gemeenteraad waarschuwde oppositiepartij Westland Verstandig voor hete discussies. Die partij noemt het onbestaanbaar dat de gemeenteraad in dit nieuwe beleid buitenspel is gezet. Wethouder Albert Abee erkent dat het college kiest voor zorgvuldigheid bij het ontwikkelen van woonlocaties. “Corona onderschrijft het belang van goede huisvesting meer dan ooit. Gaat het dit keer lukken? Ja, het is een meer dan serieus proces dat we anders gaan inrichten. Als college gaan we ons huiswerk doen en komen pas naar buiten als alle seinen op groen staan. We zullen zorgvuldig tot besluiten komen. Ik realiseer me dat we het nooit voor iedereen goed kunnen doen, maar we zullen iedereen serieus nemen, met communicatie vanaf het begin van het proces.”

Lees verder via gfactueel.nl

Meer leren over Huisvesting Arbeidsmigranten? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 11 maart 2021 met o.a. Frank van Summeren (RONT Management Consultants). Kijk op de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 2 =