11:55
24 januari 2022

Wel tiny houses en containerwoningen in Hengelo. Waarom dan geen woonwagens?

Wel tiny houses en containerwoningen in Hengelo. Waarom dan geen woonwagens?

Het zijn gewone Hengeloërs. Voor zover die bestaan. Wel met een specifieke woonwens. Dat mag best. Vinden de meeste andere gewone Hengeloërs. Veel ruimte hebben ze niet nodig. Dus moet het niet zo moeilijk zijn om een plekje voor ze te vinden. Zou je zeggen.

De worsteling is soms pijnlijk om aan te zien. Ze willen wel. Vinden ook wel dat ze moeten. Maar ‘zomaar’ even instemmen met het uitwerken van het plan om op twee locaties woonwagens neer te zetten, dat ging de heren en dames politici deze week te ver. Er waren er die zelfs vonden dat de wethouder het plan nog maar even moest vasthouden. Voor wat meer huiswerk.

Lees verder via tubantia.nl

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 25 januari 2022 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Meer leren over een goede omgang met woonwagenlocaties in de praktijk? Doe mee aan de unieke  3-daagse HCB Cursus met Jeroen KemnaFrank van SummerenMurat AlkiliçGeert van Loosdrecht en Peter van den Bogaert die start op 27 januari 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =