05:59
01 februari 2023

Vergroten extra boa’s de veiligheid van Presikhaaf? ‘Ze worden hier door sommigen weggelachen’

Vergroten extra boa’s de veiligheid van Presikhaaf? ‘Ze worden hier door sommigen weggelachen’

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Daarom neemt De Gelderlander in aanloop naar 16 maart belangrijke thema’s onder de loep in Arnhem en omgeving. In aflevering 8: veiligheid.

Invallen door zwaarbewapende arrestatieteams vanwege terreurverdachten. Een steek- en schietincident met dodelijke afloop. Het gebeurde de afgelopen jaren allemaal in de omgeving van Guido Frerix (46), die aan de zuidkant van de Arnhemse wijk Presikhaaf woont. ,,Ik ben niet gauw bang en voel me redelijk veilig, maar ik kan me wel voorstellen dat mensen het een akelige buurt vinden hier”, zegt Frerix.

Lees verder via destentor.nl

Meer leren over de integrale aanpak van verwarde personen, veelplegers en stelselmatige daders? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 3 november in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd van politie, officier van justitie of hoofd OOV op veiligheidsthema’s als mensenhandel, cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *