10:27
12 april 2024

Twee Nederlandse drugscriminelen in Dubai van radar verdwenen na aanhouding

Twee Nederlandse drugscriminelen in Dubai van radar verdwenen na aanhouding

De twee Nederlandse drugscriminelen die in november 2022 zijn opgepakt in Dubai zitten niet langer vast. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van het AD. Het OM weet niet waar de verdachten nu zijn. Het gaat om Edin G. en Zouhair B., kopstukken van de internationale drugshandel.

De Europese politieorganisatie Europol liet in november weten dat 49 mensen waren opgepakt, onder wie G. en B. in Dubai. De grootschalige actie moest duidelijk maken dat er geen veilige haven voor drugssmokkelaars bestaat, liet Europol destijds weten.

Lees verder via nu.nl

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd van politie, officier van justitie of hoofd OOV op veiligheidsthema’s als mensenhandel, cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met prof. dr. Masja van Meeteren, Hans Moors, prof. dr. Bob Hoogenboom, lector Remco Spithoven, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *