11:15
09 december 2022

Twee jaar naar inrichting na vernielen van een ruit? ‘Ik had een slechte nacht’

Twee jaar naar inrichting na vernielen van een ruit? ‘Ik had een slechte nacht’

De vernieling van een ruit in de daklozenopvang in Breda was letterlijk de steen des aanstoots. De verdachte loopt daardoor het risico opnieuw twee jaar naar een inrichting voor veelplegers te moeten.

Op 5 juli dit jaar gooide de 47-jarige man met een steen een ruit in bij de daklozenopvang aan de Riethil in Breda. ,,Ik had een slechte nacht gehad. Voelde me ziek. Maar ik werd buitengezet. Daar was ik boos en gefrustreerd over.”

Lees verder via bndestem.nl

Meer leren? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 2 juni in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.