10:21
28 juni 2022

Politieacademie op goede weg, moet nu verder verbeteren

Politieacademie op goede weg, moet nu verder verbeteren

De Politieacademie is op de goede weg door het aanpakken van diverse problemen. Zo is een kwaliteitssysteem opgezet voor de hele academie. Ook is met de politie afgesproken dat deze tijdig aangeeft wat nodig is aan scholing voor (aankomende) agenten zodat de academie met het lesaanbod daar tijdig op kan inspelen. Daarnaast heeft de Politieacademie de opleiding voor basispolitiemedewerker vernieuwd.

Dat concludeert de Inspectie Justitie en Veiligheid. De Politieacademie, het politiekorps en het ministerie van Justitie en Veiligheid moeten er nu voor zorgen dat de verbeteringen blijvend zijn. De Inspectie JenV zal de verdere ontwikkelingen volgen via het regulier toezicht, maar zal zo nodig haar toezicht weer intensiveren.

Lees verder via beveiliging.nl

Meer leren over Next Level toezicht in de praktijk? Kom naar de HCB Seminarreeks Toezicht in Transitie 2022 met nog een seminar op 7 juli met Theodor Kockelkoren (Sodm), prof. dr. Muel Kaptein (Erasmus Universiteit) en Paul van Dijk, georganiseerd door het Haags Congres Bureau. U kunt zich nog inschrijven voor het seminar op 7 juli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.