04:11
19 juni 2021

Parallellen tussen coronacrisis en laatste crisis zijn groter dan we denken

Parallellen tussen coronacrisis en laatste crisis zijn groter dan we denken

Nu we bijna in een volgende fase van de coronacrisis belanden, zal ongetwijfeld het grote trekken van lessen beginnen. Hoe heeft het allemaal kunnen gebeuren? Wat had er beter gekund? In elke crisis troosten we onszelf met de gedachte dat er geleerd zal worden en dat we zo crises in de toekomst voorkomen. Maar leren we wel? Wie goed kijkt ziet opvallende parallellen tussen de coronacrisis en de vorige grote crisis, de financiële crisis van ruim tien jaar geleden.

Lees verder via fd.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die plaatsvindt op 30 september 2020 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Kom 10 november naar de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =