10:47
03 december 2022

Oss in actie tegen overlast én uitbuiting arbeidsmigranten in Ruwaard

Oss in actie tegen overlast én uitbuiting arbeidsmigranten in Ruwaard

Oss gaat meer doen om overlast en uitbuiting van arbeidsmigranten tegen te gaan. Met name in de Ruwaard speelt dit probleem. Deze week werd bij controle op drie adressen vastgesteld dat sprake was van overbewoning.

Het is nu weer een tijdje rustig, maar het is volgens Maarten van Oorsouw wachten tot er weer gedonder is bij zijn overburen in de Staringstraat. ,,We hebben hier al zo vaak politie en ambulances in de straat gehad. Het is steeds weer op datzelfde adres te doen. Herrie, ruzies, vechtpartijen, rondslingerend vuil: het hield niet op.” Wie de verhuurder van het pand is, weten de buren niet. ,,Op zeker moment woonden er wel acht mensen, terwijl vier het maximum is. Er wordt niks aan gedaan.”

Lees verder via bd.nl

Meer leren van Godfried van Gestel, Frank van Summeren en Robert van Brakel over een integrale persoonsgerichte aanpak? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 3 november in Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Huisvesting Arbeidsmigranten? Kom naar de 3-daagse HCB Cursus die start op 4 november 2022 met oa Jeroen Kemna, Frank van Summeren en Werner van Herle. Kijk op de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.