03:21
30 juni 2022

Openingszet herstart Hervormingsagenda Jeugd

Openingszet herstart Hervormingsagenda Jeugd

Om te komen tot betere jeugdhulp, is het nodig aantal regio’s voor jeugdzorg te verminderen en te laten samenvallen met veiligheidsregio’s.

Waar gemeenten en rijk niet meer met elkaar praten over de hervormingsagenda jeugd, hebben zorgaanbieders, cliënten en professionals op eigen houtje een voorzet gemaakt om tot een beter jeugdhulpstelsel te komen.

Vriend en vijand waren het erover eens dat de manier de jeugdzorg in ons land op een andere manier moet worden georganiseerd.

Lees verder via binnenlandsbestuur.nl

Meer leren over Samen veranderen 2022 – Anders werken aan maatschappelijke transities? Kom 3 juni naar Leerhotel het Klooster leren met en van Prof. dr. Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek bij ESADE Business & Law School in Barcelona, professor Organisatieverandering bij WU (Vienna University of Economics and Business) en verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB), Prof. dr. Jan-Kees Helderman, hoogleraar Sociaal beleid en bestuur aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit, Hester van Buren, voorzitter Raad van Bestuur bij Rochdale, Karen den Hertog, Hoofd afdeling Gezond Leven bij de Gemeente Amsterdam en MT-lid GGD Amsterdam-Amstelland, Shirine Moerkerken, Interventiekundige bij Strange | Strategy and Change en auteur van de boeken ‘Hoe ik verander’ en ‘Conflict eren’ en Elleke van Gelder, Ontwikkelaar en ontwerper Sociale Innovatie, Nationale Politie. Zie de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.