01:03
06 december 2022

Nieuwe regie in ouderbetrokkenheid

Nieuwe regie in ouderbetrokkenheid

Wilt u meer weten over de PLUS-factor die u laat uitstijgen boven het niveau van het toepassen van de standaard manieren en technieken? Hoe u met persoonlijk leiderschap naar een nieuwe regie kunt toegroeien in de samenwerking met ouders?

Het gratis e-book ‘Nieuwe regie in ouderbetrokkenheid’ geeft een inkijkje in de dynamiek die speelt rond de samenwerking met ouders. Het laat zien hoe het mogelijk is om de regie te voeren in een gelijkwaardige samenwerking, waarin school en ouders beiden hun autonomie behouden.

Het blijkt mogelijk te zijn om de machteloosheid te ontstijgen en niet meer ten prooi te vallen aan de factor ‘pech’. Ook is het mogelijk een te strakke aansturing, die gebaseerd is op de angst de controle kwijt te raken, te versoepelen, wat de samenwerking met ouders ten goede zal komen.

Het e-book gaat over de rol die nodig is vanuit de schoolleiding. De meerwaarde van de aanpak van Ouderbetrokkenheid-PLUS zit hem in Persoonlijk Leiderschap, waarmee u niet alleen uzelf maar ook anderen over een drempel helpt. Samen met de ouders en het team wordt dan synergie bereikt.

Het resultaat is een constructieve samenwerking tussen school en ouders, en een prettige sfeer, waarin de kinderen goed zullen gedijen.

Dit e-book geeft in een notendop weer waar het boek ‘Schoolleider aan zet in ouderbetrokkenheid. Met ambitie en lef naar een nieuwe regie’ (Bazalt, 2016) over gaat.

Lees verder via OuderbetrokkenheidPlus –  Nieuwe regie ouderbetrokkenheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.