03:46
25 januari 2022

Niet alles is kommer en kwel, vijf hoopvolle ontwikkelingen

Niet alles is kommer en kwel, vijf hoopvolle ontwikkelingen

Ondanks de zoveelste lockdown en het gebrek aan perspectief ziet Marcel Canoy opvallend veel goed gaan. Niet alles is kommer en kwel. Zo draait de economie als een lier.

Een tijdje geleden heb ik mijn twitteraccount verwijderd. Voor mijn gevoel is het medium ontaard in een virtuele klaagmuur waar geen einde aan komt. Terwijl ik toch meer een man van de constructieve kritiek en oplossingen ben. Nu snap ik best dat de zoveelste lockdown en het gebrek aan een helder perspectief de mens niet vrolijk maakt. De donkere dagen voor kerst nopen tot een optimistische blik. Uiteraard in de vorm van een lijstje.

Lees verder via socialevraagstukken.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =