05:35
30 september 2022

Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme

Hoewel het nieuws gedomineerd wordt door islamitische moordaanslagen op onschuldige burgers menen de media ons de gruwelijke gevolgen daarvan te moeten onthouden. “Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden”, luidt het vrome mantra.

Islamitische gelukzoekers die verdrinken in de Middellandse Zee, zwarte criminelen die in de VS worden neergeschoten of terroristen die in Israël tijdens hun terreuracties worden uitgeschakeld wacht een andersoortige piëteit. Hun verwondingen, hun bloed en hun doodstrijd worden full colour geprint op de voor- en webpagina’s van onze kwaliteitskranten en desnoods in slow motion getoond in alle TV-journaals.

Linksisme
Onze media hebben een politiek-correcte agenda. Journalistiek is niet langer feitelijk maar opiniërend van toon. Kritische stemmen gelden als extreem-rechts. Want de EU is noodzakelijk, nationalisme is fascistisch en islamitische immigratie inspirerend. Terreur wordt uitgelokt door islamofobie, discriminatie en maatschappelijke achterstelling. Onze Westerse levenswijze is in de kern verrot en bovendien verantwoordelijk voor al het leed in de wereld. Van scherm en pagina spat dit Linksisme je tegemoet.

Tussen Volkskrant-columnist Thomas von der Dunk, die naast de Nederlandse taal ook de nagedachtenis van terreurslachtoffers mishandelt, en NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch, die synagogen Joodse moskeeën noemt en Palestijnse terreuraanslagen wijt aan Joods extremisme, valt weinig verschil te ontdekken. Nieuwsredacties huren politiek-correcte praathoofden in om terreurdaden te ontdoen van islamitische ongerechtigheden. U dient vooral rustig te gaan slapen en opgewekt aan een nieuwe werkdag te beginnen.

Lees verder via Opiniez –  Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.