09:07
18 januari 2022

Intomen van zorgkosten zal niet lukken, zolang burger als schooljongen wordt behandeld

Intomen van zorgkosten zal niet lukken, zolang burger als schooljongen wordt behandeld

Achter de marktwerking in de zorg gaat een somber mensbeeld schuil.

Sinds ik een nogal enthousiast medicijngebruiker ben, weet ik dat je bij de apotheek als een schooljongen wordt toegesproken. Van de arts krijg ik een recept mee en al een paar keer is het gebeurd dat er wat anders boven de toonbank kwam. Van de medische noodzaak van mijn eigen pillenmerk was de assistente niet onder de indruk en als het niet beviel, moest ik de huisarts maar bellen. Ook wilde ik wel eens ontevreden zijn over het aantal pillen dat ik meekreeg. Ga maar naar de arts, zei de assistente, want wat die had besteld mag niet van de wet.

Lees verder via volkskrant.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 8 =