09:14
24 juli 2024

Eerste exemplaar ‘Op ontdekkingstocht’ van PIT kinderopvang overhandigd

Eerste exemplaar ‘Op ontdekkingstocht’ van PIT kinderopvang overhandigd

Het eerste exemplaar van het boekje ‘Op ontdekkingstocht’ is uitgereikt door Patricia Visser, waarnemend bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs. Niels Kruijthoff, ouder van christelijk integraal kindcentrum De Brink van PIT, nam het samen met zijn zoontjes in ontvangst. Dat meldt PIT kinderopvang & onderwijs.

In het boekje staan – naast de drijfveren, de hoofdlijnen uit het strategisch beleidsplan tot 2029 en de negen strategische doelen van PIT – de visies van 18 in- en externe ervaringsdeskundigen hierop. Zij hebben met elkaar gemeen dat ze willen dat alle kinderen kunnen floreren. Het resultaat is een inspirerende verzameling van korte beschouwingen vanuit allerlei invalshoeken op wat het ontwikkelrecht van kinderen vraagt aan organisatorische en maatschappelijke veranderingen, in het belang van hun toekomst en daarmee dat van de samenleving. Verbinden en vernieuwen zijn daarbij de sleutelwoorden.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Op 2 oktober 2024 vindt de 8e editie plaats van het jaarlijks HCB Seminar Checklist Kinderopvang & Basisonderwijs, georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met medewerking van onder meer Bas Vermeulen, interimmanager & consultant in de Kinderopvang en Primair onderwijs. Tot 1 juli kunt u profiteren van de vroegboekkorting bij inschrijving van minimaal 2 deelnemers. In 10 kwartier weer op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *