12:28
14 juni 2024

Drugs, wapens, illegale sigaretten en meerdere aanhoudingen bij grote controle Rotterdam-Zuid en het havengebied

Drugs, wapens, illegale sigaretten en meerdere aanhoudingen bij grote controle Rotterdam-Zuid en het havengebied

Een gestolen scooter waarvan een opzittende een vuurwapen en drugs bij zich had, gestolen kentekenplaten, een supermarkt en woning waar illegale sigaretten lagen, een aanhouding van iemand die gesignaleerd stond, aanhoudingen voor drugsbezit en een aanhouding van een vreemdeling met valse identiteitspapieren. Zomaar een paar resultaten van de grote actie tegen ondermijning gistermiddag en –avond in Rotterdam-Zuid en het Rotterdamse havengebied.

Heb je iets voor de politie of andere overheden te verbergen dan kon je gisteren beter niet in Rotterdam-Zuid en het Rotterdamse havengebied zijn. Daar sloegen Politie, Douane, Gemeente Rotterdam, Belastingdienst, Openbaar Ministerie, Deurwaarderij, Koninklijke Marechaussee, Frontex en politie Antwerpen de handen in een voor een grote ondermijningsactie. De actie was onder andere gericht op het van straat halen van zoveel mogelijk wapens, drugs en crimineel geld, om verdachten van strafbare feiten aan te houden, informatie te verzamelen voor lopende onderzoeken, kortom om Rotterdam weer een stuk veiliger te maken.

Lees verder via politie.nl

Meer leren over de omgang met maatschappelijke onrust en polarisatie van Otto Adang en andere docenten? Kom vanaf 9 november naar de  Hybride HCB Cursus ‘Omgang met maatschappelijke onrust en polarisatie’ van het Haags Congres Bureau die start op 9 november 2023.

Meer leren over de integrale persoonsgerichte aanpak van veelplegers, verwarde personen en stelselmatige daders? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2024’ die start op 25 april in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *