06:57
02 april 2023

Boeren mogen zaterdag niet met trekker naar Den Haag, klimaatprotest mag niet op A12

Boeren mogen zaterdag niet met trekker naar Den Haag, klimaatprotest mag niet op A12

De gemeente Den Haag heeft laten weten dat de boerendemonstratie van aanstaande zaterdag mag doorgaan, maar met maximaal twee ‘symbolische’ trekkers. Ook de geplande demonstratie van klimaatactivisten mag doorgaan, maar niet op de A12/Utrechtsebaan.

Zowel de boeren als de klimaatactivisten hebben aangekondigd dat ze zaterdag gaan demonstreren in Den Haag. De gemeente heeft beide groepen vandaag laten weten dat er voorwaarden zijn verbonden aan de demonstraties.

Lees verder via nu.nl

Meer leren van lector en hoogleraar Otto Adang van de Politieacademie en de Rijksuniversiteit Groningen over maatschappelijke onrust en polarisatie? Kom naar de Hybride HCB Cursus ‘Omgang met maatschappelijke onrust en polarisatie 2023’ die start op 9 mei 2023 in Den Haag. Verder met Jan van der Grinten, Van Doorne (oa over het online gebiedsverbod), Frank van Summeren, RONT Management Consultants en Toon Ruiken, Nationale Politie.

Leren en reflecteren op veiligheidsthema’s als mensenhandel, maatschappelijke onrust & protest en ondermijning? Kom 9 en 30 maart 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, dr. Hans Moors, prof. dr. Masja van Meeteren en prof. dr. Janine Janssen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *