11:54
25 maart 2023

Behoud je medewerkers: 5 manieren om uitstroom te beperken

Behoud je medewerkers: 5 manieren om uitstroom te beperken

Natuurlijk doe je er alles aan om nieuwe, goede medewerkers te vinden. Maar misschien nog wel belangrijker: wat doe je eraan om je medewerkers te behouden? Want zolang je de focus alleen legt op nieuwe collega’s vinden, blijft het dweilen met de kraan open. Kinderopvang werkt! geeft 5 tips.

Om medewerkers te behouden is het belangrijk om een fijne en goede werkgever te zijn waar je personeel lang wil (en kan) blijven. Kortgezegd: zorg voor een fijne medewerkersreis voor je medewerkers. Hoe? Kinderopvang werkt! heeft in onderstaande infosheet 5 concrete tips op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 9 juni naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager. Bij inschrijving voor 31 mei ontvangt u tevens het gloednieuwe boek van spreker Mark Nijssen ‘Organiseren op je voorvoeten’kado!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *