09:15
05 februari 2023

Zes verdachten aangehouden in onderzoek naar drugshandel

Zes verdachten aangehouden in onderzoek naar drugshandel

De politie heeft in een onderzoek naar georganiseerde drugshandel zes verdachten aangehouden. Rechercheurs deden invallen in panden in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Benschop en Haaften. De verdachten zijn in de leeftijd van 27 tot en met 36 jaar.

Sinds twee maanden doet de politie onderzoek naar een groep mensen die samenwerken in de handel in harddrugs. Ze leverden de drugs op bestelling. De hoofdverdachte is een 36-jarige man uit Nieuwegein.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *