11:04
28 juni 2022

Woonwagenbewoners Coevorden kraken lege plekken

Woonwagenbewoners Coevorden kraken lege plekken

Op het woonwagenkamp aan de Esschenbruggerdijk in Coevorden zijn door woonwagenbewoners twee lege plekken gekraakt. Het gaat om de schoonvader en een 18-jarige zoon van Eva Doek.

“Mijn oudste zoon (20 jaar, red.) woont met zijn vriendin en 3 maanden oude baby al een tijd lang bij mijn schoonvader in. Dat gaat gewoon niet meer. Dat leidt tot irritatie. Mijn zoon wil gewoon een eigen plek”, vertelt Eva Doek.

Die eigen plek komt er alleen maar niet van. De zoon wacht al twee jaar op een eigen plek aan de Esschenbruggerdijk. En ook de andere zoon wacht die tijd al op een woning. “Hij heeft zich ingeschreven op de wachtlijst daarvoor”, zegt ze. “Daar heb ik thuis de documenten van liggen, dat hij inschreven staat.” Maar als ze bij de gemeente Coevorden vraagt naar de status daarvan, krijgt ze te horen dat hij nog niet op de wachtlijst staat.

Lees verder via rtvdrenthe.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen en de aanpak van kwetsbare gebieden? Kom naar de HCB Cursus die start op 10 juni in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.