06:54
26 mei 2022

‘Welke [veiligheids]partner heeft de beste kaart in handen?’

Zet het effect dat je wilt bereiken centraal en niet een resultaat in aantallen. Voor Angela van Mersbergen, beleidsadviseur bij politie-eenheid Limburg, hoeft de politie niet altijd in de hoofdrol als andere partners effectiever kunnen zijn.

Wat maakt uw werk aantrekkelijk?
“De politieorganisatie staat middenin de maatschappij, hier werken betrokken mensen. Vertaald naar mijn functie, ik koppel de maatschappelijke ontwikkelingen aan het politiewerk. Mijn thema’s sociaal domein, jeugd en ondermijning, zijn actueel en doen ertoe. Daarbij staat mijn werk dicht bij de uitvoering, ik kan echt iets betekenen voor de mensen op straat. In de 13 jaar dat ik bij de politie werk, heb ik veel verschillende dingen gedaan vanuit verschillende rollen. Als projectleider, beleidsontwikkelaar, adviseur of procesbegeleider. Ik heb een uitstapje van 2 jaar gemaakt naar het bedrijfsleven, maar ik miste de dynamiek van de politieorganisatie.”

Lees verder via HetCCV – ‘WELKE PARTNER HEEFT DE BESTE KAART IN HANDEN?’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.