11:05
28 juni 2022

Wat is er mis met Nederland?

Wat is er mis met Nederland?

Wat is er mis met Nederland? U zult misschien meteen antwoorden: Wat is er niét mis met Nederland! De kranten (ook deze, die u nu leest) staan de laatste weken vol met bijdragen over de misstanden in de geestelijke gezondheidszorg.

Schrijven voor een erkend medium over bijzonderheden in het alledaagse leven is voor veel mensen een droom. De Stentor biedt dit podium aan gastschrijvers. Lezers kunnen onderaan de bijdrage hun waardering geven met sterren.

Het is opvallend dat het nieuws zo wordt beheerst door verwarde mensen, mensen in psychische nood, die in het uiterste geval uit het leven willen stappen of erger nog; die, als een uiting van hun wanhoop en roep om hulp een rigoureuze actie ondernemen en anderen van het leven beroven.

Lees verder via destentor.nl

Meer leren van Godfried van GestelFrank van Summeren en Robert van Brakel over een integrale persoonsgerichte aanpak? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 2 juni in Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over burgers en  veiligheid van Robert van der Noordaa, Trollrensics , Dr. Marc Schuilenburg, hoogleraar Digital Surveillance, Erasmus School of Law, Arnout de Vries, senior innovator, TNO en Remko van Broekhoven, filosoof? Kom naar de geheel nieuwe editie van de HCB Seminarreeks ‘Veiligheid, recht en bestuur’ met nog seminars op 2 juni en 16 juni 2022 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.