07:11
28 januari 2023

Utrechtse thuiszorgorganisatie krijgt tik op de vingers: opnamestop na vernietigend inspectierapport

Utrechtse thuiszorgorganisatie krijgt tik op de vingers: opnamestop na vernietigend inspectierapport

Fast & Easy Care uit Utrecht mag voorlopig geen nieuwe cliënten aannemen. Dat is het gevolg van een maatregel die de inspectie oplegt. De toezichthouder onderzocht het thuiszorgbedrijf en ontdekte ‘structurele tekortkomingen’.

Voor de tweede keer in één jaar tijd bracht de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een controlebezoek aan thuiszorgorganisatie Fast & Easy Care, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op de Utrechtse Kanaalweg. De zorgwaakhond oordeelde in april 2021 : ‘dat de kwaliteit en veiligheid van zorg die Fast & Easy Care aan haar cliënten biedt onvoldoende is’.

Lees verder via gelderlander.nl

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd van politie, officier van justitie of hoofd OOV op veiligheidsthema’s als mensenhandel, cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *