02:56
02 oktober 2023

Suri-Change looft beloning uit van 20.000 euro voor tip die leidt naar dader explosies

Suri-Change looft beloning uit van 20.000 euro voor tip die leidt naar dader explosies

Geldwisselkantoor Suri-Change, dat de laatste tijd bij vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag te maken kreeg met vuurwerkexplosies, looft een beloning van 20.000 euro uit voor de tip die leidt naar de dader. In een verklaring stelt het bedrijf dat het “volledige medewerking verleent aan de betrokken instanties”.

Op last van de Amsterdamse burgemeester Halsema zijn drie vestigingen van Suri-Change voor een half jaar gesloten. De burgemeester nam dat besluit vanwege “het ernstige gevaar voor de openbare orde en een risico op herhaling”, meldt de gemeente.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over wet- en regelgeving, waaronder (online) gebiedsverboden van Jan van der Grinten, advocaat bestuursrecht bij Van Doorne en over hoe je adequaat reageert op een situatie die dreigt te escaleren van lector en hoogleraar Otto Adang van de Politieacademie en de Rijksuniversiteit Groningen? Kom naar de Hybride HCB Cursus ‘Omgang met maatschappelijke onrust en polarisatie 2023’ die start op 9 november 2023 in Den Haag. Verder met Frank van Summeren, RONT Management Consultants en Toon Ruiken, Nationale Politie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *