07:30
12 juni 2021

Politie begint groot onderzoek naar schietpartijen in Rotterdam

Politie begint groot onderzoek naar schietpartijen in Rotterdam

De politie is begonnen met een groot onderzoek naar de reeks schietpartijen van afgelopen week in Rotterdam. Er wordt gekeken of er een verband is tussen de recente incidenten. Bij geen van de schietpartijen vielen gewonden.

De recherche was de laatste dagen bezig met buurtonderzoeken, getuigen spreken en het bekijken van camerabeelden. Alle hulp van het publiek is welkom, zegt de politie.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =