09:26
28 juni 2022

Nieuwe tools voor samen beslissen in de ggz

Nieuwe tools voor samen beslissen in de ggz

Akwa GGZ heeft nieuwe tools beschikbaar gesteld om samen beslissen in de ggz te bevorderen. De hulpmiddelen zijn bedoeld om samen beslissen concreet te maken patiënt, naaste en professional in de praktijk te ondersteunen.

Samen beslissen kan op alle momenten tijdens een behandeling worden ingezet. Bijvoorbeeld ter evaluatie en om eventueel de behandeling bij te stellen.

Lees verder via skipr.nl

Meer leren over Samen veranderen 2022 – Anders werken aan maatschappelijke transities? Kom 3 juni naar Leerhotel het Klooster leren met en van Prof. dr. Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek bij ESADE Business & Law School in Barcelona, professor Organisatieverandering bij WU (Vienna University of Economics and Business) en verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB), Prof. dr. Jan-Kees Helderman, hoogleraar Sociaal beleid en bestuur aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit, Hester van Buren, voorzitter Raad van Bestuur bij Rochdale, Karen den Hertog, Hoofd afdeling Gezond Leven bij de Gemeente Amsterdam en MT-lid GGD Amsterdam-Amstelland, Shirine Moerkerken, Interventiekundige bij Strange | Strategy and Change en auteur van de boeken ‘Hoe ik verander’ en ‘Conflict eren’ en Elleke van Gelder, Ontwikkelaar en ontwerper Sociale Innovatie, Nationale Politie

Zie de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.