10:00
23 mei 2022

Middelbaar en hoger onderwijs mag vanaf vandaag weer fysiek lesgeven

Middelbaar en hoger onderwijs mag vanaf vandaag weer fysiek lesgeven

In het middelbaar beroepsonderwijs en op universiteiten en hogescholen mag vanaf maandag weer fysiek onderwijs worden gegeven. De scholen moesten op 18 december de deuren sluiten vanwege de onzekerheid rondom de omikronvariant van het coronavirus.

Om het hoger onderwijs op een zo veilig mogelijke wijze te kunnen laten plaatsvinden, gelden er wel maatregelen. Zo mogen er maximaal 75 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn in een leslokaal of collegezaal. Voor tentamens en examens geldt een uitzondering.

Lees verder via nu.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april 2022 naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang en Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.