01:33
22 maart 2023

Maak kennis met de gebiedsmakelaars in Zuidoost

Maak kennis met de gebiedsmakelaars in Zuidoost

De gebiedsmakelaar is dé schakel tussen de gemeente en de buurtbewoners en ondernemers. Wat zijn de uitdagingen waar ze voor staan en waar kunt u de gebiedsmakelaars voor benaderen? Ze vertellen het u zelf.

De gebiedsmakelaars zijn in uw buurt een verbinder en aanspreekpunt. Ze adviseren en bemiddelen en wanneer u er echt niet uitkomt, bieden ze hulp. Dit varieert van een paaltje dat verplaatst moet worden vanwege een verhuizing of een vuilcontainer die moet worden omgedraaid, tot de complete vernieuwing van een speelplek.

Ook als u een goed idee hebt voor de buurt of als u iets wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de gebiedsmakelaar.

Lees verder via amsterdam.nl

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd OOV, hoofd van politie of officier van justitie op veiligheidsthema’s als cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *