04:29
19 april 2021

Kwaliteit vraagt om pedagogisch leiderschap

Kwaliteit vraagt om pedagogisch leiderschap

Samenvatting
Loes van Wessum (Associate Lector) 

Van kinderopvangorganisaties wordt steeds meer verwacht dat ze bijdragen aan de totale ontwikkeling van jonge kinderen. Leidinggevenden spelen een cruciale rol om de organisatie zo in te richten dat kinderen en pedagogisch medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Associate lector Loes van Wessum beschrijft op welke wijze leidinggevenden dat kunnen doen.

Lees verder en download de publicatie op hbo-kennisbank.nl

Meer leren over pedagogisch leiderschap van Loes van Wessum?
Volg het  introductie seminar volgen op 6 april getiteld ‘Pedagogisch Leiderschap – Leiding geven aan een lerende organisatie’ met Dr. Loes van Wessum. Er zijn nog plekken vrij dus schrijf u snel in!

Meer leren over de fundamenten van leiderschap van Loes van Wessum, Thecla Goossens en Bregje Spijkerman? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 21 april. U ontvangt het boek van Thecla Goossens, alsmede boeken van Loes van Wessum en Bregje Spijkerman bij uw inschrijving!

Leren over doelgericht ontwerpen en inrichten van uw kinderopvang, basisschool en IKC? Kom 31 naar Rudolf Magnus in Utrecht en leer van Yvette Vervoort, Buro8020, Ineke Oenema, lector Early Childhood aan NHL Stenden Hogeschool, Joost Hillen, architect, j2o Architectuur, Simone Sorber, pedagogisch interieur ontwerp, Martin van Rooijen, pedagoog en promovendus, Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en Carlijn Kramer, Projectmanager / adviseur Huisvesting & Vastgoed at Twynstra Gudde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *