01:15
30 mei 2024

Verslag van ‘Kies positie! + De kracht van Samen veranderen – 4 december, Nieuwspoort’

Verslag van ‘Kies positie! + De kracht van Samen veranderen – 4 december, Nieuwspoort’

Verslag van een inspirerende middag

Op 4 december organiseerde het Haags Congres Bureau in samenwerking met de BMK een Nationale Directeurendag Kinderopvang en Basisonderwijs. Het publiek in Nieuwspoort, waar het seminar plaatsvond, was even gemêleerd als de titel doet vermoeden. Het werd een boeiende en inspirerende dag! In de ochtend lichtten sprekers uit wetenschap, consultancy en bedrijfsleven de noodzaak toe van het maken van keuzes gebaseerd op de identiteit van de organisatie, om vervolgens daarmee naar buiten te treden.

Robert-Jan Simons (Visie op Leren) nam in zijn presentatie de regisseur in de breedste zin van het woord en diens verhaal om mensen te verbinden, als uitgangspunt. En wat kunnen we leren van voetbalcoaches, dirigenten en architecten? Stijn van Diemen (Twynstra Gudde) gaf een heldere presentatie waarin hij visualiseerde wat positioneren inhoudt en waarom het essentieel is wil je succes hebben in wat je doet. Rudie Peeters (Directeur Hoera Kindercentra) sloot de ochtend af met een verhaal over hoe hij in Hoera Kindercentra positionering en keuzes maken in praktijk heeft gebracht.

Lees verder via maatschappelijkekinderopvang.nl

Hubert de Groot verzorgt op 20 maart 2024 de HCB Masterclass Slagvaardige Teams in kinderopvang, basisonderwijs en IKC 2024, georganiseerd door het Haags Congres Bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *