10:13
20 september 2021

Ik heb geprobeerd het uit te maken met Google, maar het lukt me niet

Ik heb geprobeerd het uit te maken met Google, maar het lukt me niet

Is het gezond dat er een bedrijf is dat meer over je weet dan je eigen moeder? NU.nl-redacteur Thomas Moerman vraagt het zich af, dus besluit hij te stoppen. Tot hij tot de conclusie komt dat hij helemaal niet zonder Google kan.

De afgelopen vijftien jaar heb ik, helemaal vrijwillig, Google overal voelsprieten in mijn leven gegeven. Tijdens mijn ontbijt kijk ik YouTube. Ik check Gmail, bekijk Google Calendar. Maps geeft me ondertussen een melding dat ik nu echt moet vertrekken als ik mijn trein wil halen.

Lees verder via nu.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − negen =