08:06
08 december 2021

Hoe houdt de onderwijsinspectie toezicht in het nieuwe schooljaar?

Hoe houdt de onderwijsinspectie toezicht in het nieuwe schooljaar?

In juni heeft de Inspectie van het Onderwijs aangekondigd hoe zij na de zomervakanties toezicht houdt. Uitgangspunt blijft toezicht op afstand waar dat kan. Wel zullen de inspecteurs vaker bij besturen en op scholen komen dan vanaf half maart het geval was. Dit meldt de onderwijsinspectie.
De onderwijsinspectie doet vooral onderzoek op locatie als zij risico’s ziet en gesprekken of onderzoek ter plekke nodig vindt. Wat nodig is, wordt per geval bekeken. Bij onderzoek op locatie worden uiteraard de geldende richtlijnen gevolgd.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die online plaatsvindt op 2 december 2020 vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Volg 10 november online de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee − twee =