09:04
21 april 2024

Heusden voert strijd tegen criminaliteit op; speciale aandacht voor kleine bedrijventerreinen en ‘kwetsbare garageboxen’

Heusden voert strijd tegen criminaliteit op; speciale aandacht voor kleine bedrijventerreinen en ‘kwetsbare garageboxen’

Heusden is niet van plan criminelen rust te gunnen. De komende tijd is er extra aandacht voor de aanpak van mogelijk criminele activiteiten in garageboxen, op kleine bedrijventerreinen en rond bedrijfsverzamelgebouwen.

Heusden heeft op een rij gezet wat de komende anderhalf jaar moet gebeuren om een aantal doelstellingen op het gebied van veiligheid te verwezenlijken. Niet dat alle doelen eind 2022 al gehaald moeten zijn. ,,Soms moet je nu aan dingen gaan werken, om ze later voor elkaar te krijgen”, zegt burgemeester Willemijn van Hees in een toelichting op het Uitvoeringsprogramma veiligheid 2021-2022. De burgemeester benadrukt dat het daarbij belangrijk blijft dat mensen verdachte zaken zelf melden.

Lees verder via bd.nl

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *