09:56
14 juni 2021

Cameratoezicht voor betere naleving coronaregels in Amsterdam

Cameratoezicht voor betere naleving coronaregels in Amsterdam

Amsterdam zet camera’s in om toe te zien op de naleving van de maatregelen die verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan. Op een aantal drukke plekken in de stad voerde burgemeester Femke Halsema gisteren cameratoezicht in, om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de noodverordening houdt.

Op de plekken rondom het Piet Mondriaanplein in Nieuw-West, het Henrick de Keijserplein in Zuid en de Oetgensstraat in Oost is de afgelopen dagen sprake geweest van ‘onwenselijke groepsvorming’ door jongeren.

Lees verder via gemeente.nu

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die online plaatsvindt op 2 december 2020 vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Volg 10 november online de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =