01:40
04 oktober 2022

Agenten die Jawed S. uitschakelden doen hun verhaal: ‘Ik vloekte, niet in mijn station’

Agenten die Jawed S. uitschakelden doen hun verhaal: ‘Ik vloekte, niet in mijn station’

“Er zijn een heleboel kleine indicatoren die maken dat je denkt: dit is anders dan anders. Deze man had een slechte energie. Zijn hele houding, zijn voorkomen, zijn oogopslag. Dat gaf mij het gevoel dat die persoon iets heel heftigs van plan was”, vertelt agent ‘Roel’ in een reconstructie van Nieuwsuur en AT5.

De agent was op 31 augustus vorig jaar aan het werk op het Centraal Station van Amsterdam, toen Jawed S. twee Amerikaanse toeristen neerstak. Door snel ingrijpen van Roel en twee van zijn collega’s kon erger worden voorkomen.

Lees verder via nos.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.