02:43
29 maart 2023

Advies van vertrekkende Rotterdamse raadsleden: ‘Minder vergaderen en meer de wijk in’

Advies van vertrekkende Rotterdamse raadsleden: ‘Minder vergaderen en meer de wijk in’

De kiezer heeft gesproken. Achter de schermen zijn de eerste gesprekken bezig om te onderzoeken welke coalitie er in Rotterdam kan komen. Maar vandaag stond het stadhuis op de Coolsingel in het teken van de vertrekkende raadsleden. Van de 45 raadsleden keren er 25 niet terug. We blikken met drie van hen terug op de afgelopen jaren. Wat hebben ze bereikt en wat moet er volgens hen veranderen?

Naam: Jan-Willem Verheij
Partij: VVD
VVD’er Jan-Willem Verheij is één van de langstzittende raadsleden die afscheid neemt. “Twaalf jaar gemeenteraadslid zijn is echt wel genoeg. Je moet ook anderen de ruimte geven. Vers bloed in de partij en de gemeenteraad is goed.”

Lees verder via rijnmond.nl

Meer leren van prof. dr. Marc Schuilenburg, Sara Stronks, Arnout de Vries, Frank van Summeren e.a. over burgers en  veiligheid waaronder gebiedsgericht werken, digital surveillance en predictive policing, desinformatie en maatschappelijke onrust? Kom naar de geheel nieuwe editie van de HCB Seminarreeks ‘Veiligheid, recht en bestuur’ vanaf 19 mei 2022 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *