01:26
05 december 2021

Acties tegen ondermijning en criminaliteit

Acties tegen ondermijning en criminaliteit

Veiligheid stond afgelopen week centraal in Arnhem. Er vonden twee integrale controles plaats in de stad. Op dinsdag 12 oktober ging er een interventieteam langs bij ondernemers op bedrijventerrein de Overmaat in Arnhem-Zuid. Op donderdag 14 oktober werden vijf overlastgevende panden gecontroleerd, in Malburgen, Elderveld, Presikhaaf en de Burgemeesterwijk.

Burgemeester Ahmed Marcouch: “Niet alleen deze week, de Week van de Veiligheid, maar ook de rest van het jaar werken we hard aan een Arnhem vrij van ondermijning en criminaliteit. Het is mooi om te zien dat het steeds vanzelfsprekender wordt om onze kennis, expertise, kracht en capaciteit hiervoor samen te brengen. Inmiddels hebben we meerdere succesvolle acties volbracht en is de samenwerking met onze partners gegroeid tot iets dat zeer waardevol is voor de stad. De acties zelf zijn daarmee al een prachtig resultaat waar ik zeer trots op ben.”

Lees verder via arnhemsekoerier.nl

Leren over een integrale persoonsgerichte aanpak? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2021’ die start op 11 november in Den Haag.

Meer leren over ondermijning? Kom 18 november 2021 naar het HCB Seminar ‘De Veilige Gemeente 2021 – Ondermijnende georganiseerde criminaliteit vanuit een Europees perspectief’ met o.a. Luud Geerlings, coördinator EURIEC, Han Moraal, Nederlands lid in het college van Eurojust en Secretaris-generaal IAP, Eric van der Schild, Project Manager Europol Financial Intelligence Public Private Partnership [EFIPPP] en Chair of the EFIPPP Steering Group en Frank van Summeren, adviseur veiligheid bij RONT Management Consultants

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 25 januari 2022 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + zes =