04:41
01 februari 2023

Actie 1voor1 gestart: deel 1 verhaal voor 1 nieuwe collega

Actie 1voor1 gestart: deel 1 verhaal voor 1 nieuwe collega

Om nieuwe medewerkers te interesseren voor kinderopvang is de actie 1voor1 van Kinderopvang werkt! gestart. Pedagogisch medewerkers delen 1 bijzonder moment uit hun werk, waarmee ze laten zien wat het werk echt inhoudt en inspireren daarmee 1 nieuw talent om voor kinderopvang te kiezen. Oftewel: 1 moment voor 1 talent.

De komende jaren zijn er duizenden nieuwe medewerkers in de kinderopvang nodig. De landelijke actie hoort bij de campagne Kinderopvang dankzij jou. Pedagogisch medewerkers spelen de hoofdrol in deze actie. Jij als pedagogisch medewerker kan als geen ander vertellen hoe mooi, leuk en waardevol je vak is en de bijdrage die je daarin levert aan de ontwikkeling van kinderen in een cruciale fase van hun leven.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Meer leren over leiderschap van Anouk Brack, Mark Nijssen en Loes van Wessum? Kom naar de HCB Masterclasses ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022’  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang & Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *