04:57
19 juni 2021

Aanhoudingen in Westland vanwege omvangrijke heroïnesmokkel

Aanhoudingen in Westland vanwege omvangrijke heroïnesmokkel

De politie heeft drie mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een smokkelpoging van een grote lading heroïne uit Groot-Brittannië. Twee van hen werden opgepakt in Honselersdijk, de derde in Bleiswijk. Volgens de politie hebben zij geprobeerd om 1200 kilo heroïne het land binnen te halen.

Na een tip van de Britse politie viel een team van de Dienst Speciale Interventies in de nacht van dinsdag op woensdag een loods in Honselersdijk in de gemeente Westland binnen. Twee verdachten waren daar bezig om de grote lading drugs uit Engeland te lossen, zo dachten zij. Zij gingen ervan uit dat de lading zat verstopt tussen balen rijst, schrijft de politie.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over een geïntegreerde aanpak van ondermijning? Kom 13 november naar de geheel nieuwe editie van ons half-jaarlijks HCB Live + Online Seminar ‘De Veilige Gemeente 2020/2021 – Geïntegreerde aanpak van ondermijnende georganiseerde criminaliteit’ met oa Leonie Willemsen, Programmamanager Ondermijning Gemeente Tilburg, Freek Pecht, Eenheidscoördinator synthetische drugs, Politie Zeeland-West-Brabant en Frank van Summeren, RONT Management Consultants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =