09:02
21 april 2024

Aan de rand van Vlaardingen komt kinderopvang met 240 plekken

Aan de rand van Vlaardingen komt kinderopvang met 240 plekken

Een grote groep gezinnen in en rond Vlaardingen kunnen opgelucht ademhalen: aan de rand van de gemeente komt er een nieuwe kinderopvanglocatie. Ook in Vlaardingen is er een groot tekort aan opvangplekken en zijn er wachtlijsten. Volgens UN1EK onderwijs en opvang komen daar sinds vorig jaar alarmerende telefoontjes over binnen. Steeds meer ouders zitten uit noodzaak thuis omdat hun kind niet naar de opvang kan. Dit meldt Algemeen Dagblad.

Honderden kinderen in Vlaardingen en omgeving wachten op een plekje op dagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang. UN1EK ging daarom op zoek naar een nieuwe locatie voor een kinderopvang. Aan de Broekpolderweg bleek een pand al jaren leeg te staan. Vanaf 1 september 2024 opent daar de locatie PolderPracht met plek voor 240 kinderen. Op 1 juli gaat de buitenschoolse opvang al van start.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Meer leren over het ENERGIEK veranderen in kinderopvang, basisschool of IKC? Doe 22 mei mee met de ‘NDKB 2024 – ENERGIEK Veranderen’ georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *