08:36
03 oktober 2022

Zes mannen aangehouden in drugsonderzoek in Den Haag

Zes mannen aangehouden in drugsonderzoek in Den Haag

Bij een inval in een woning aan de Wolmaransstraat op woensdag 17 augustus zijn zes personen aangehouden en werden verdovende middelen en geld in beslaggenomen.

Bij de politie kwamen de afgelopen maanden een aantal overlastmeldingen binnen over mogelijke drugsgerelateerde activiteiten in deze woning. Nadat het vermoeden was gerezen dat er in de woning drugs werd geproduceerd, verhandeld en gebruikt, deed de politie een inval. Toen de politie eenmaal binnen was, werd in de woning een hoeveelheid cocaïne, heroïne, versnijdingsmiddelen en MDMA aangetroffen. Na onderzoek bleek het in totaal te gaan om 6 kg. Naast het aantreffen van de verdovende middelen werden er in de woning ook nog vier vuurwapens aangetroffen.

Zes mannen aangehouden
In de woning werd een man aangehouden, buiten de woning nog eens vijf andere mannen. Deze zes mannen zijn in de leeftijd van 19 tot en met 56 jaar. Vier van hen zijn afkomstig uit Den Haag en twee zijn zonder vast woon- of verblijfplaats. Inmiddels zijn er twee mannen heengezonden. De andere vier mannen worden op vrijdag 19 augustus voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Lees verder via alarmeringen.nl

Leren en reflecteren als burgemeester op veiligheidsthema’s als cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 30 september naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ op locatie Kasteel Hernen. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen en de aanpak van kwetsbare gebieden? Kom naar de HCB Cursus die start op 4 november in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.