02:19
30 juni 2022

‘We willen meer uit de wijk halen’, organisaties bundelen ogen en oren in Hulst

‘We willen meer uit de wijk halen’, organisaties bundelen ogen en oren in Hulst

Sneller problemen signaleren, dat is het doel van de samenwerking tussen Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en Stichting Hulst voor Elkaar. Vanmiddag ondertekenen ze een overeenkomst waarin ze beloven meer samen te werken. “Uiteindelijk hebben we alle twee oren en ogen in de wijk, dus we kunnen elkaar aanvullen.”

“De wijkmanagers van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen komen veel problematieken tegen”, verduidelijkt Ellen Verstraten van Hulst voor Elkaar. “Die zien en horen veel in wijken. Wij zijn in diezelfde wijken actief om te kijken wat we kunnen doen op het gebied van leefbaarheid en veiligheid, zodat mensen zich goed voelen in de wijk.”

Lees verder via omroepzeeland.nl

Meer leren over burgers en  veiligheid van Dr. Sara Stronks, Onderzoeker lectoraat Maatschappelijke Veiligheid, Saxion Hogescholen en Onderzoeker Politieacademie, Frank van Summeren, adviseur, RONT, Dr. Marc Schuilenburg, hoogleraar Digital Surveillance, Erasmus School of Law, Arnout de Vries, senior innovator, TNO, Remko van Broekhoven, filosoof en Robert van der Noordaa, Trollrensics ? Kom naar de geheel nieuwe editie van de HCB Seminarreeks ‘Veiligheid, recht en bestuur’ vanaf 19 mei 2022 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.