10:16
14 juni 2021

Waakhond stelt Stadgenoot onder verscherpt toezicht

Waakhond stelt Stadgenoot onder verscherpt toezicht

De Autoriteit woningcorporaties (Aw) stelt woningcorporatie Stadgenoot onder verscherpt toezicht. De kwaliteit van het bestuur en de interne controlesystemen zijn niet op orde.

De Aw heeft afgelopen jaar meerdere gesprekken gevoerd met het bestuur en de raad van commissarissen van Stadgenoot, maar die hebben de zorgen niet weggenomen. Volgens de toezichthouder kan Stadgenoot niet zelfstandig en op tijd genoeg stappen nemen om de situatie te verbeteren.

Lees verder via parool.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die online plaatsvindt op 2 december 2020 vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Volg 10 november online de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =